Project

Houd Aart Beving rustig met de app ‘Ssst’

Door: | Tijd: ongeveer 1 minuut

Hoe word je voor een expositie over aardbevingen alvast (letterlijk) warm gemaakt? Dat kan via een leuke interactieve app met Aart Beving in de hoofdrol. In oude legendes duikt zijn naam op als de veroorzaker van aardbevingen, met name in de gebied van De Meinweg. 

In de app ‘Ssst’ is het de bedoeling om Aart slapende te houden. Dat is niet gemakkelijk, want er wonen namelijk allemaal luidruchtige dieren in het bos. Daarnaast vliegen er ook nog eens vliegtuigen over en kan Aart gestoord woorden door lawaaierige brommers. Wat gebeurt er als Aart toch wakker wordt? Daarvoor raad ik je aan om het spel te spelen: Download voor iOs (Apple) of Android.

Technologie
De app is ontwikkeld met behulp van het Starling Framework. De keuze voor dit framework had twee hoofdredenen: 1) via ActionScript 3 was het mogelijk om op een voor ons bekende manier object georiënteerd programmeren. Daarnaast (2) is het framework platform onafhankelijk. Dit betekende dat we binnen beperkte tijd voor zowel Android als iOs een app konden lanceren. 

Meer weten?

Jef de Roode
Neem geheel vrijblijvend contact op met Jef de Roode
Bel ons gerust op (038 - 750 12 62) of gebruik het onderstaande formulier

Kijk verder