Jef de Roode

Jef de Roode

Interactive solutions architect

Hallo! Ik ben mede-eigenaar van Viesrood en jouw eerste contactpunt voor interactieve oplossingen. Mijn rol? Zorgen dat onze projecten goed werken en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ik duik in de wereld van technologiegebruik om ervoor te zorgen dat alles wat wij ontwikkelen zowel praktisch als toegankelijk is.

Ontwerp, bruikbaarheid en code

Mijn focus ligt op de technische en functionele aspecten van onze projecten, zoals programmeren en het organiseren van workflows. Terwijl ik de boel technisch op orde houd, tilt de rest van het Viesrood-team onze projecten naar een hoger niveau met hun creatieve en uitgebreide designvaardigheden. Samen zorgen we ervoor dat alles niet alleen werkt, maar er ook goed uitziet.

Piano
Boekcover
Eten
Reis

Buiten werk

Buiten het werk heb ik diverse passies die mij bezighouden. Pianospelen is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ook ben ik altijd in voor het verkennen van nieuwe culturen. Lekker eten is iets waar ik enorm van geniet. En filosofie? Daar kan ik uren over praten. Het lezen van lichaamstaal fascineert me mateloos, vooral de subtiele, onuitgesproken signalen.

Koffie?

Als je zin hebt om verder te praten over hoe we je kunnen helpen (of als je gewoon wilt lachen om hoe vaak je al hebt gehoord de koffie staat altijd klaar”), neem dan gerust contact met me op. Bij ons is de koffie optioneel, maar een goed gesprek is gegarandeerd!